De leukste ontwerpen in de borduurstudio

U maakt uw bedrijfskleding, petten of persoonlijk textiel helemaal uniek door er een tekening of opschrift op te laten borduren. In mijn borduurstudio in Geraardsbergen zijn alle mogelijke ontwerpen welkom om over te zetten op textiel.

Logo voor bedrijven

Bedrijven die de kledij van hun werknemers willen laten uitrusten met een mooi patroon of logo van de zaak kunnen dit door By Liesbeth laten doen. Als ervaren naaister borduur ik uw ontwerp op het aangegeven textiel. Als u wenst, kan ik eveneens een ontwerp voor u maken. Doe hiervoor een beroep op mijn creativiteit en persoonlijke aanpak.

Kleding personaliseren

Borduren is eveneens een optie om uw eigen textiel te personaliseren. Petten of andere kleding, ook particulieren ontvang ik in mijn borduurstudio. Deze service geldt al vanaf één textielstuk. Alle ontwerpen, tekeningen of opschriften zijn mogelijk over te zetten om te borduren. Bij een geboorte of huwelijk worden de geboorte- en huwelijkskaartjes gedigitaliseerd.

Professioneel borduren

Overal waar een naald door kan, is mogelijk om te borduren. Zo kan u eveneens iets laten borduren op paardendekens of judokledij om enkele voorbeelden te geven. Om borduurpatronen uit te werken, ga ik aan de slag met het professionele softwarepakket van Wilcom. Voor een goede uitwerking van uw bestelling reken ik op een levertermijn van minstens vijf dagen.

Contact

In mijn veelzijdige borduur- en naaiatelier By Liesbeth in Geraardsbergen kan u de meest uiteenlopende artikelen laten borduren. Bezorg me vandaag nog een ontwerp of laat het ontwerpen aan mij over.

BY LIESBETH BY LIESBETH
Clikc+