Kom hier uw naaimachine kopen

Naaiatelier en borduurstudio By Liesbeth uit Geraardsbergen beschikt over alle troeven om u eenvoudig aan het naaien te zetten. U kan er niet alleen interessante lessen volgen of stoffen kopen, ook uw naaimachine kopen doet u bij mij.

Naaimachine kiezen

By Liesbeth is in de streek uw exclusieve verdeler van naaimachines van het merk Brother. Bij mij kan u alle machines en types van dit bekende merk aankopen. Een machine voor een beginner of gevorderde? Kom gerust even langs om te bespreken welke machine het best voor u is. Wanneer u uw keuze reeds kent, mag u steeds via de webshop bestellen.

Ontwerpen van kleding

Wil u zelf niet aan de slag gaan met een naaimachine, maar wil u wel een apart kleed voor u laten ontwerpen? Ook dan bent u meer dan welkom bij mij. Ik ga graag creatief aan het werk om uw kleding te ontwerpen. Voornamelijk de kinderkleding is een specialiteit van mijn atelier. Maar ook leuke spullen als toilettassen, schooltassen, kussenslopen en accessoires maak ik voor u.

Contact

Maak de juiste keuze met uw naaimachine te kopen. In Geraardsbergen en omgeving komt u hiervoor naar By Liesbeth en ontdekt u het betrouwbare merk Brother.

BY LIESBETH BY LIESBETH
Clikc+