Stoffen kopen om te naaien

Om u het naaien en borduren te vergemakkelijken kan u stoffen kopen in de naaiatelier By Liesbeth. Kom naar Geraardsbergen of bestel online via de webshop al uw benodigdheden. U zal met kwaliteitsvolle producten aan de slag kunnen gaan.

Stoffen kiezen

Een belangrijk onderdeel van uw naaiproject is het kiezen van de juiste stoffen. Bij deze keuze help ik u graag verder. Stel gerust al uw vragen over het aankopen van de juiste stof. Dankzij mijn jarenlange ervaring als naaister zet ik u op de goede weg. Ik bied alle basisstoffen aan maar ik kan ook stoffen op basis van de klant zijn wensen leveren. Wanneer het niet in voorraad ligt, kan ik het meteen bij de leverancier bestellen.

Fournituren aankopen

Naast de stoffen heeft u nog meer benodigdheden nodig om uw creatie af te werken. Daarom heb ik met By Liesbeth nog een ruim aanbod aan fournituren. Knopen, banden, ritsen, linten en garen, het zijn maar enkele fournituren die ik steeds in huis heb. Op zoek naar iets speciaals? Laat het me zeker weten en ik selecteer voor u de juiste artikelen.

Handige webshop

Om stoffen te kopen in Geraardsbergen mag u zeker langs mijn zaak rijden. U mag hier steeds op mijn advies rekenen zodat u de juiste de keuze neemt. Daarnaast zal u met veel plezier mijn handige webshop gebruiken. U kan er alle stoffen en fournituren bestellen. Ook een naaimachine kopen via de webshop doet u met By Liesbeth.

Contact

Ga langs By Liesbeth voor de juiste stoffen of winkel in de gebruiksvriendelijke webshop.

BY LIESBETH BY LIESBETH
Clikc+